Hyödyllisiä linkkejä


Suomen Roolipeliseura

Suomen roolipeliseura ry on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa suomalaista roolipeliskeneä, oli intohimosi sitten larppaus, pöytäropet, freeformit tai vaikka foorumiropet. Seuran jäsenenä olet mukana tukemassa seuran monia koko skeneä hyödyttäviä projekteja ja tapahtumia ja pääset mukaan vaikuttamaan niiden kehityssuuntaan.

RoPe-Net -listaus

Rope-net on internetissä toimivien, tarinankerrontaan pohjautuvien roolipelien listaus. Sivuston tarkoituksena on kerätä suomenkielisten, foorumi, chat ja vieraskirja -pohjaisten roolipelien osoitteita, joita käyttäjät saavat vapaasti ehdottaa listattaviksi.

FinnishForumRPG

FinnishForumRPG (tai lyhyesti vaikka FinnRPG) on nimensä mukaisesti luotu keräämään yhteen paikkaan suomalaisiin foorumiroolipeleihin liittyvää taidetta DeviantARTissa. Sivustolla on jo toki useita tietyille roolipeleille omistettuja ryhmiä, mutta näitä ryhmiä seuraavat usein vain ne samat ihmiset, jotka näkevät peliin liittyvät taiteet jo muutenkin foorumilla. Näin ollen tämän ryhmän tavoitteena on rikkoa foorumiropejen välisiä rajoja ja saattaa niiden inspiroima taide myös juuri siihen tiettyyn roolipeliin kuulumattomienkin nähtäväksi!

Suomen foorumiroolipelaajat

Facebook-ryhmä, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen Suomen foorumiroolipeliharrastajat ja antaa ylläpitäjille yksi mainostuskanava lisää.

©Roperinki 2019-2020