Roperinki - opas tarinankerronnalliseen verkkoroolipelaamiseenRoperinki -sivusto tarjoaa oppaan tarinankerronnallisiin verkkoroolipeleihin eli ropettamiseen. Sivustomme on alati kehittyvä ja pyrimme tarjoamaan tuoreinta tietoa. Haluamme olla lähellä käyttäjäkuntaamme, jotta sisältö vastaisi mahdollisimman monen tarpeisiin.

Mukaan tekemään Roperinkiä?Sivusto on ylläpidetty vapaaehtoisella porukalla. Myös sinä voit siis vaikuttaa siihen, mitä Roperinki sisältää! Haemme joukkoomme kirjoittajia, oikolukijoita kuin kuvittajiakin. Toimimme myös vapaaehtoisen toimijaporukan mielenkiinnon mukaan eri tapahtumissa ja pyrimme levittämään tietoutta harrastuksesta.

Halutessasi ole yhteydessä roperinki [at] varjojenriimu.net

Roperinki ja ketun seikkailutKettua on kuvattu kansanperinteessä ja -saduissa äärimmäisen viekkaaksi otukseksi jolla on yhdeksän miehen mieli. Ne ovat nokkelia seikkailijoita jotka selviävät kiperistäkin tilanteista. Kettuhan siis kuvaa täydellisesti tarinankertojia! Tekijätiimimme on valinnut näin ollen ketun Roperingin maskotiksi.
Sivustolle otetaan vastaan kettu -kuvituksia mielellään. Kuvat kreditoidaan ja linkitetään tekijän taidesivuille.

Ajankohtaista


Roperinki järjestää paneelikeskustelun kesällä 2020


Keskustelijahaku on auki 6.1.-29.3.2020 välisen ajan. Lisätietoja ja hakuohjeet Tapahtuma-sivulla.
Pelaajalta pelaajalle, tarinoijalta toiselle.

Roolipelaajan joulukalenteri


Ohhoh, mikäs se täällä onkaan. Roolipelaajille oma joulukalenteri! Nyt nykimään ylläpitäjiä ja mainoksia värkkäämään.
Jokaisen ropettajan joulukalenteri esittelee kattauksen aktiivisia roolipelejä, jotka kuuluvat Rope-netin piiriin. Esittelyt julkaistaan Roperingin instagramissa.
Ilmoitathan mahdollisimman pian mainoksesi, jottei tule ruuhkaa. Mainosten tulisi mieluusti olla valmiita viimeistään joulukuun alkavalla viikolla, mutta voimme sopia päivistä erikseen. Otamme kuitenkin mieluusti kaikki halukkaat mukaan!
Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät alla olevasta linkistä.
Julkaisemme yhden tai muutaman mainoksen per. päivä joulukuun 24 päivään asti. Kaikki ilmoitetut pelit siitä huolimatta pääsevät mukaan, joten ei huolta.
--> Lue lisää täältä

Päivitykset


6.1.2020 - Panelistihaku auki! Hahmonluonti sai päivityksen koskien hahmon luonteesta 2.12.2019 - Yleisluontoista päivittelyä; toiminta ja ajankohtaista -osio
26.11.2019 - Järjestämme roolipelaajien joulukalenterin, lisätietoa lisätty sivuille
2.8.2019 - Roperinki järjestää miitin Traconissa! Lisää Tapahtumat-sivulla
22.6.2019 - Sähköpostiosoite päivitetty
21.6.2019 - Päivitys jatkuu edelleen
20.6.2019 - Päivitys jatkuu
19.6.2019 - Sivustoa päivitetään

©Roperinki 2019-2020