Sivuinfo

Pahka pyörii pelaajien ja vapaaehtoisten kehittäjien painolla. Ylläpitoon kuuluu pelinjohtaja ja moderaattoreita. Pelinjohtaja on koko roolipelin ylläpitäjä ja vastuussa loppujen lopuksi sivuista, foorumista ja yhteisön kasassa pitämisessä, sekä erilaisten kehitystehtävien jaosta ja pelin toimivuudesta. Monet ovat avustaneet Pahkaa vuosien varrella ja kuluttaneet vapaa-aikaansa kirjoittaakseen tai muuten auttaakseen Pahkaa. Alla lyhyet esittelyt Pahkan tämän hetkisestä ylläpitotiimistä.

Pahkaropetus on perustettu 8.10.2005 ja kokenut sen jälkeen kasvamista monessa suhteessa. Pahkan perustivat alunperin Fenfir & Tiath.


Ylläpito

Fenfir

Ylläpitäjä
Pahkan perustaja, pelinjohtaja ja yleinen höylä. Olen vuonna 1991 syntynyt ja roolipelaamisen aloitin vuonna 2003 fantasia aiheisessa pelissä ja siitä lähtien olen harrastanut aktiivisesti kirjoittelua. Muita harrastuksiani ovat viikinkiaikainen taistelutaito, Elder Scrolls Online, geokätköily, tulitaiteilu, taistelulajit, kuvataide, hopea- ja perinnesepäntyöt, kirjat, kulttuurit ja historia. Elämääni kuuluvat kissat, tarinankerronta ja seikkailu. Olen melko leppoisa tapaus ripauksella mustaa huumoria. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja innostun erilaisista pelijuonien punomisesta. Työskentelen IT sekä turvallisuusalalla ja rakentelen hiljalleen omaa pajaa.

Yhteys
• Sähköposti: fen[at]varjojenriimu.net
• Discord: Rautasusi #9069

Sever

Moderaattori
Teitä tervehtii marraskuussa 1992 syntynyt ja Pahkan pelaajakaartiin helmikuussa vuonna 2011 liittynyt pelaaja. Foorumiroolipelaamisen aloitin 2005 ja 2006 vuoden vaihteessa eikä harrastukselle loppua näy. Pelipaikkoja taipaleeni varrella on ollut monia ja hahmokaartini koostunut vaikka minkälaisista persoonista. Rakastan suunnitella hahmoja ja juonia kaikkea niiden pään menoksi. Harrastuksiini roolipelaamisen ohella kuuluvat myös valokuvaus, typografia, lukeminen sekä videopelit. Maailmaa pyrin katsomaan avoimin silmin ja vuodet ovat opettaneet, että aina pärjää tavalla tai toisella.

Vertaveli

Moderaattori
Olen vuonna 1995 syntynyt ja Pahkan riveihin olen liittynyt 2010. Foorumipelaamiseen olen aloittanut vuonna 2007 ja nimimerkkikin on alunperin ollut Maikku. Harrastuksiini foorumipelaamisen ohella kuuluu kirjoittaminen, piirtäminen, videopelit, pöytäroolipelaaminen, kutominen ja hevoset. Nautin erilaisista hahmojen juonien suunnittelusta ja siitä, kuinka hahmoni kehittyvät pikkuhiljaa mitä erikoisempiinkin suuntiin.


Tekijänoikeudet

Pahkaropetuksen sivut ja foorumi ovat pelille omistautuneiden henkilöiden yhteistä aikaansaannosta ja työ on myös suojattu tekijänoikeuslailla. Näin ollen tekijänoikeuslain nojalla, sivuilta ja foorumilta ei saa kopioida mitään ilman lupaa.

  • Alkuperäinen taikamaailma on J.K. Rowlingin luoma
  • Juoni, pelin suunnittelu ja muutokset maailmaan © Pahkaropetus
  • Tekstit © Pahkaropetus
  • Foorumin ja sivuston ulkoasu ja lisäosat © Pahkaropetus
  • Sivuston otsikko- ja välikuva © Helen Norcott/Skraww
  • Foorumin otsikkokuva © Fenfir
  • Kuvituskuvat  © Tekijänsä, ilmaistu kuvan yhteydessä