Liittyminen

Liittyminen Pahkaropetuksen pelaajakuntaan on helppoa. Kun olet lukenut pelin sivut ja säännöt huolella läpi sekä olet luonut hahmon, olet valmis liittymään. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita: aina voi kysyä neuvoa ja tyhmiä kysymyksiä ei ole. Kunhan taitaa suomenkielisen kirjoittamisen alkeet ja tuntee suomenkielen kieliopin. Päättäessäsi liittyä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja kertoa hieman itsestäsi ja tulevasta hahmostasi. Tämän jälkeen saat luvan liittyä foorumille ja tuoda hahmosi sinne. Hahmoa ei tarvitse erikseen hyväksyttää, mutta luemme kyllä sen ja otamme yhteyttä jos siinä on jotain erityistä huomioitavaa.

Hahmo on tuotava foorumille kahdessa viikossa tai muuten tunnus poistetaan.

Sähköposti: pahkaropetus[at]varjojenriimu.net


Hahmohakemus

Kun luot hahmoa Pahkaropetukseen, on hyvä muistaa se, että peli ei ole mitenkään kytköksissä Harry Potter -kirjojen ja elokuvien hahmoihin. Täten kaikki niissä esiintyvät hahmojen nimet ovat kiellettyjä, eikä hahmosi voi kuulua esimerkiksi Harry Potterin -sukuun. Me vain hyödynnämme J.K. Rowlingin luomaa miljöötä ja maailmaa omien hahmojemme elämään.

Hahmokuvauksessa olisi hyvä olla perinteinen ranka: ulkonäkö, luonne ja menneisyys sekä joitakin helpottavia perustietoja. Kannattaa silmäillä jo pelissä olevien hahmojen tietoja.

Huomaathan että hahmolla ei ole pakko olla kuvaa. Jos kuitenkin haluat hahmollesi kuvan, on kuvan oltava itsesi tai tuttusi piirtämä tms. kuvapohjasta hyödynnetty. Valokuvia emme hyväksy hahmokuviksi. Foorumilla saattaa myös olla joitakin pelaajia, jotka voivat toiveestasi piirtää hahmollesi kuvan.

Mikäli sinulle tulee jotain mielen päälle ja haluat kysyä asiasta niin yhteyttä voit ottaa vieraskirjan tai sähköpostin kautta.