Israfil

Huomio!

Israfilin ihmissusilauma tuhoutui ja Israfil Manor paloi maan tasalle ja jäi raunioksi.


Yleisesti

Israfil on vähälukuinen ihmissusilauma, perheyhteisö ja majailee Israfil Manorissa. Laumassa on avoimia arvoasemia tarjolla aktiivisille hahmoille. Joitakin hahmoja tulee olemaan tarjolla ns. valmiilla pohjalla hahmovälitykseen. Uusia arvoasemia saa myös ehdottaa ja tarjota. Lauman keskinäiset suhteet tulevat toivottavasti olemaan sen verran tiiviit, että suunnilleen kaikki laumalaiset tuntevat toisensa jollain tapaa – edes nimeltä. Laumalaisen on mahdollista majoittua pysyvästi tai väliaikaisesti Israfil Manoriin.


Laumaan liittyminen

Laumaan otetaan jatkuvasti jäseniä. Jäseneksi voi kirjoittaa tulevan hahmon tai järjestää ihmissusi hahmonsa liitettäväksi laumaan. Vastaavasti surkkeja ja velhoja voidaan myös purra ja liittää laumaan. Tarjolla on elämänkäänteitä, laumaelämää, villejä öitä ja tarinoita.

⟶ Jäsenlista


Tavat

Lauma on pienikokoinen. Tärkeimmät lauman henkilöt majailevat Israfil Manorissa. Kaikki laumanjäsenet ovat tervetulleita majailemaan saman katon alle, kunhan huolehtivat omasta ravinnostaan ja pitävät paikat siistinä.

Yleistä järjestelyä on aiheuttanut lauman toistuva joka kuukautinen yhteinen tapahtuma, pedon kuu. Pedon kuun aikaan täysikuu on täydellisimmillään ja jokaisen ihmissuden mielen täyttää raivoisa metsästyksen tunne. Nymeria johtaa kuukausittain lähes poikkeuksetta laumansa jahtiin.


Hierarkia

Laumalla on arvojärjestys, jota tyypillisen susilauman mukaan noudatetaan. Arvojärjestyksessä voi kohota hahmon luottamuksen kasvun myötä ja tekojen, joista on merkittävää etua laumalle. Käytännössä myös pelaajan aktiivisuus huomioidaan. Kukin laumalainen kantaa mukanaan riimua, joka on kaiverrettu luuhun, puuhun tai muuhun materiaaliin. Se voi olla kaulariipus, korvakoru, rannekoru, mikä vain. Riimun tulee kuitenkin olla näkyvissä ja se tulee paljastaa laumalaisille riimua kätkemättä.


Kuri

Ihmissusilla ei ole varaa menettää veriveljiään, eikä liioin rähinöidä keskenään lauman pienuuden vuoksi ja moni laumalleen uskollinen tiedostaa tämän. Varkaudet ja muut rikokset ovat vähäisiä, mutta eivät olemattomia. Rikoksista rangaistaan polttomerkinnällä käsiin, kasvoihin, kaulaan. Merkintä on oltava niin että se näkyy: mitä suurempi rikos, sitä laajempi häpeämerkki. Häpeämerkin piilottelua ei myöskään katsota hyvällä, yleinen avoimuus lauman kesken on kunnia asia.


Ominaisuudet

Kommunikointi – varjopuhe
Ihmissusina ollessaan lauma kykenee keskustelemaan toisten ihmissusien kanssa suunnaten ajatuksensa tietylle sudelle, tai yhteisesti koko laumalle. Vahvimpien ja vanhempien susien puolesta onnistuu myös muiden ihmissusien ulospäin sulkeminen. Tällainen taito on kätevää, jos jonkun suden tunteet purskahtelevat varjopuheen kautta muille laumalaisille hallitsemattomasti.

Laumanvoima
Laumalle on kehittynyt tietynlainen vetovoima, joka hyödyttää yksilöitä. Yhdessäolo vahvistaa lauman keskinäisiä siteitä ja siten kunkin susiyksilön susipuolta. Susiveri heräilee aiemmin yksineläneiden sielussa ja pikkuhiljaa kukin alkaa huomata vahvistuneen susiveren myötä ikivanhan ihmissusitaikuuden. Lauman parissa viettävillä jäsenillä mahdollistuu näin sudeksi muuttuminen muulloinkin kuin täysikuulla. Ihmissudet säilyttävät ihmisenmielensä, eivätkä ole tällöin taipuvaisia jahtiin.
Lauman ikivanha taikuus heikkenee pidempien poissaolojen myötä. Herkimpiä taikuudella ovat vanhaan ihmissusisukuun kuuluvat sudet, sekä pidempään sutena ikävuosissa aikaansa viettäneet. Nuoret ja vastamuuttuneet sudet eivät taida tätä taitoa ja jos taitavatkin, saattaa se olla hallitsematonta muuttumista esimerkiksi voimakkaiden tunteiden myötä. Laumansielu, eli alfa, voi saada aikaan laumassansa muutoksia vanhalla loitsullaan ja tunteiden noustessa erityisen vahvasti pintaan tietyissä tapauksissa – luontainen suden vaisto on herkkä laumansielun tahdolle.