Aikajana

Aikajana

02/2017

Tylypahkan kaksintaistelukerho perustetaan

Tylypahkan Kaksintaistelukerho alkaa nimensä mukaisesti ylläpitää Tylypahkassa vanhaa velhoperinnettä, kaksintaistelua. Oppilaat alkaen 3. vuosiluokalta sekä koulun henkilökunnan edustajat voivat osallistua Kaksintaistelukerhon puitteissa oppimaan kaksintaistelun saloja sekä tavoittelemaan kunniaa itselle ja tuvalleen.

04/2016

Tylypahkan koulukuri tiukentuu

Huhtikuussa 2016 taikaministeri ja muu hallintohenkilökunta sekä Velhojen Neuvoston Brittijaosto on yksissä tuumin kokenut tarpeelliseksi puuttua Tylypahkan viime aikoina ilmentyneeseen, ponnettomaan toimintaan. Tästä lähtien professoreilla on oikeus ja velvollisuus rangaista oppilaita kurittomuudesta. Kurinpitomenetelmät eivät ole kuitenkaan keskiaikaisia, eikä taikaministeriö suosittele esimerkiksi peukaloruuvien käyttöä, mutta esimerkiksi lievät kuritustoimenpiteet joko suoraan tai välillisesti ovat hyväksyttyjä. Tylypahkan henkilökunnan on hyvä tiedostaa, että rikkomuksista pitää rankaista asianmukaisella tavalla. Oppilaat ovat ensisijaisesti oppimassa, eivätkä häiritsemässä muiden työskentelyä.

03/2016

Herrasmieskerho Brick’s perustetaan

Cygnuksen pääpaikkakunnalle, Birminghamiin, perustettiin herrasmieskerho Brick’s. Herrasmieskerho on kaksintaistelukerho puhdasverisille ja se toimii osana Cygnusta. Kaikki Cygnukseen kuuluvat jäsenet ovat tervetulleita herrasmieskerholle. Jäsenten kautta kerhon ovet ovat avoinna myös muille puhdasverisille ja jännityksestä kiinnostuneille.

09/2014

Kulovalkean metsästäjät kokoontuvat

Tylyahon ja Hurmelähteen lähialueella ilmentyneet runsaat ihmissusihavainnot havahduttivat joukon metsästäjiä. He katsoivat aiheekseen toimia kyläläisten turvaamiseksi. Päämaja perustettiin Hurmurillan tavernaan, jota pyörittää vanha ja eläkkeelle jäänyt metsästäjä Medra Raghailligh. Metsästäjät koostuvat henkilöistä, joilla on yhteinen tavoite, hillitä ihmissusia ja kitkeä niiden levittämää puremaa sekä suojella asukkaita täydenkuun hirviöiltä.

04/2014

Uusi taikaministeri astuu virkaan

Entisen taikaministerin, Leroy Dekleanin, kadottua mystisesti, hänen tilalleen valittiin pitkän uran taikaministeriön taikalakivirastossa tehnyt Victor Gaznayev. Gaznayevin valtaannousun myötä pyritään keskittymään tarkemmin erityisesti olentoihin liittyviin säädöksiin, erityisesti ihmissusien rekisteröintiin.

01/2014

Israfilin ihmissusilauma saapuu Hurmelähteen alueelle

Systemaattiset olentojen vainoamiset ja metsästäjien liikehdinnät saivat vanhan ihmissusilauman rippeet vaeltamaan kauemmas kotimannuiltaan Nymerian johdolla. Israfilin lauma perustettiin Hurmelähteen tuntumaan hylätylle huvilalle, jonne on toivotettu sittemmin kaikki ihmissudet tervetulleiksi.

03/2012

Order of Cygnus perustetaan

Ajatus Cygnuksesta lähti liikkeelle, kun kolme velhoa ja noita eivät enää jaksaneet seurata sivusta velhomaailman sortumista. Asialle piti tehdä jotain. Neljä taikovaa perusti Order of Cygnuksen, jonka keskeisiin arvoihin kuuluvat olentovastaisuus, perinteikkyys sekä kunnioitus puhdasverisyyttä kohtaan. Cygnus taistelee taikamaailman romahtamista ja puhdasverisen veren likaamista vastaan.

10/2011

Mortnoir Klaani murtuu

Klaanin johtaja Eter menehtyy oletettavasti Aurori Muireadhack Fitzgeraldin kiroukseen. Klaani on nujerrettu ja jäsenet hajaantuvat kuultuaan uutiset. Velhomaailman aikakausi pimeyden voimien alla päättyy ja taikamaailman parantuminen voi hiljalleen alkaa.

02/2010

Taikamaailman romahtaminen

Killan ja klaanin väliset kiistat kärjistyivät vakaviksi hyljättyjen olentojen käännyttyä klaanin puoleen. Osapuolten yhteenotto tapahtui Lontoossa, Viistokujalla, jossa taikamaailman suojamuurien tasapaino järkkyi. Tapahtui peruuttamaton ja useimpien mielestä anteeksiantamaton tapahtuma, joka kirjattiin historiankirjoihin yhtenä merkittävimmistä tapahtumista. Taikamaailman suojamuurit särkyivät ja taikuuden ja olentojen läsnäolo paljastui jästeille.

08/2007

Hyljättyjen ja Klaanin yhteistyö

Hyljätyt päätyivät pian ahtaalle ajetuksi yhteisöksi sitten perustamisensa. Olennot lyöttäytyivät yhteen klaanin kanssa taistellakseen olemassaolostaan.

01/1998

Hyljätyt syntyvät

Killan nostettua päätään ja alettuaan radikaalisti torjumaan pimeydenvelhojen toimia tunsivat olennot olonsa turvattomiksi. Darian Corla, valkea ja vanha demoni tarjosi näille suojapaikan neutraalilta maaperältä.

09/1996

Pohjois Kilta syntyy

Taikamaailman oikeudenjanoiset velhot ja noidat luovat vastapainon klaanin aiheuttamille tuhoille, pyrkimyksenään suojata taikayhteisöä klaanin vaikutteilta ja alati kasvavalta pimeydeltä.

06/1995

Mortnoir Klaani muuttaa Cerneliin

Klaanin joukkoon on liittynyt jäseniä jo kymmeniä. Cernel, kuoleman kehto, perustetaan ja avataan klaanin käyttöön pimeyden keskittymänä.

11/1991

Mortnoir Klaanin synty

Klaanin perustivat sen ajan kaksi nuorta velhoa, Eter Camage ja Jerome Calitri. He olivat löytäneet mustan magian viehtymyksen ja oikukkaat polut.