• Pahkaropetus

Taikamaailman tulevaisuus koetuksella?

Taikamaailman paljastuminen sulautti yhteen kaksi erilaista maailmaa. Vaikka elämä on avoimempaa kuin koskaan ennen, on se tuonut mukanaan myös radikaalimpia aatteita ja mielipiteitä. Täydenkuun suojatit, ihmissudet, etsivät oikeutta olla ja elää, samalla kun ministeriö kiristää olentopoliittista hirttoköyttään. Täysikuuta uhmaavat myös urheat metsästäjät, kun taas puhdasveristen keskuudessa verisääty-luokittelu on nouseva joutsenen lailla. Kenen joukoissa seisot?

Pahkaropetus on vuorovaikutteinen tarinankerrontayhteisö, tutummin kirjoituspohjainen roolipeli, johon on tervetullut kuka hyvänsä pelimaailmasta kiinnostunut. Ikää roolipelille on kertynyt yli kymmenen vuotta ja sen tarina on elänyt pelaajien myötä – maailmamme on kehittynyt ja saanut runsaasti omia piirteitään.

Peli keskittyy kauttaaltaan Isoon-Britanniaan, jossa velhoyhteisö on kohdannut taikamaailman paljastumisen ei-taikovalle väelle. Maailma on saanut pohjansa J.K.Rowlingin Harry Potter -kirjoista, joista olemme omaksuneet lähinnä kirjojen miljöön. Pelissä ei tunneta kirjasarjan hahmoja tai kaikkia kirjojen historiallisia tapahtumia. Peli sopii kaikille kokemukseen tai ikään katsomatta. He, jotka eivät ole perehtyneet taikamaailmaan, pääsevät helposti mukaan sivuille ja foorumille ripotellun informaation avulla.

Kenen joukossa seisot?

Roolipelaaminen harrastuksena

Tekstipohjainen roolipeli on vuoropohjaista tarinankerrontaa, jossa kukin pelaaja kirjoittaa tarinaa oman hahmonsa näkökulmasta. Pelaaminen tapahtuu foorumilla. Tavanomaisesti pelit tapahtuvat kahden pelaajan välillä, muodostaen ennen pitkää kertomuksen useista lyhyistä tarinoista. Hahmo saa näin jatkumoa ja lopulta kehittyy pelaajansa käsissä ajanmyötä tämän valitsemaan suuntaan. Roolipelaaminen kehittää kirjoittajana ja kasvattaa mielikuvitusta. Se on erinomainen harrastus kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta. Harrastaminen on ilmaista. Tervetuloa tutustumaan! Pääset alkuun luomalla hahmon sivujen ohjeiden mukaan ja hyväksyttämällä hahmon ylläpidolla ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen pääset foorumille mukaan muiden pelaajien joukkoon. Peliseuraa voi hakea helposti lähestymällä toisia, mielenkiintoisten hahmojen pelaajia suoraan yksityisviestillä tai foorumialueen kautta.

Hallittua loitsintaa jo vuodesta 2005

Pahkaropetus on perustettu 8.10.2005 ja kokenut sen jälkeen kasvamista monessa suhteessa. Pelin suurinpana inspiraationa on toiminut J.K. Rowlingin Harry Potter kirjat, mutta myös lukuisat muut fantasiatarinat.

Peli on avoin kaikille

Peli soveltuu aloittelijoille ja konkareille. Sisällöltään jotkin pelit voivat sisältää yksityiskohtaisempaa kuvausta K15- ja K18 -teemoista. Näistä ilmoitetaan erikseen peliaiheiden alussa.

Pelattavat lajit

Pelattaviksi hahmoiksi käyvät monenlaiset hahmot kuten; velhot, noidat, ihmissudet, vampyyrit, jästit, surkit, aaveet, kentaurit, kotitontut, maahiset, räyhähenget ja veelat.

Pelialueena Britannia

Pelialue käsittää pääsääntöisesti Iso-Britannian, mutta pelaajilla on mahdollisuuksia pelata myös muualla maailmassa. Peliä maustavat myös yhdessä pelaajien kanssa kehitellyt pelialueet, kuten Hurmelähde ja Holkkipoukama.