• Pahkaropetus

Taikamaailman tulevaisuus koetuksella?

Peli on lopettanut.

Kenen joukossa seisot?

Roolipelaaminen harrastuksena

Tekstipohjainen roolipeli on vuoropohjaista tarinankerrontaa, jossa kukin pelaaja kirjoittaa tarinaa oman hahmonsa näkökulmasta. Pelaaminen tapahtuu foorumilla. Tavanomaisesti pelit tapahtuvat kahden pelaajan välillä, muodostaen ennen pitkää kertomuksen useista lyhyistä tarinoista. Hahmo saa näin jatkumoa ja lopulta kehittyy pelaajansa käsissä ajanmyötä tämän valitsemaan suuntaan. Roolipelaaminen kehittää kirjoittajana ja kasvattaa mielikuvitusta. Se on erinomainen harrastus kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta. Harrastaminen on ilmaista. Tervetuloa tutustumaan! Pääset alkuun luomalla hahmon sivujen ohjeiden mukaan ja hyväksyttämällä hahmon ylläpidolla ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen pääset foorumille mukaan muiden pelaajien joukkoon. Peliseuraa voi hakea helposti lähestymällä toisia, mielenkiintoisten hahmojen pelaajia suoraan yksityisviestillä tai foorumialueen kautta.

Hallittua loitsintaa jo vuodesta 2005

Pahkaropetus on perustettu 8.10.2005 ja kokenut sen jälkeen kasvamista monessa suhteessa. Pelin suurinpana inspiraationa on toiminut J.K. Rowlingin Harry Potter kirjat, mutta myös lukuisat muut fantasiatarinat.

Peli on avoin kaikille

Peli soveltuu aloittelijoille ja konkareille. Sisällöltään jotkin pelit voivat sisältää yksityiskohtaisempaa kuvausta K15- ja K18 -teemoista. Näistä ilmoitetaan erikseen peliaiheiden alussa.

Pelattavat lajit

Pelattaviksi hahmoiksi käyvät monenlaiset hahmot kuten; velhot, noidat, ihmissudet, vampyyrit, jästit, surkit, aaveet, kentaurit, kotitontut, maahiset, räyhähenget ja veelat.

Pelialueena Britannia

Pelialue käsittää pääsääntöisesti Iso-Britannian, mutta pelaajilla on mahdollisuuksia pelata myös muualla maailmassa. Peliä maustavat myös yhdessä pelaajien kanssa kehitellyt pelialueet, kuten Hurmelähde ja Holkkipoukama.