Maura Kastinen
Syntynyt: Marraskuussa vuonna 1991
Sähköposti: maura [at] varjojenriimu.net
Skype: Suensyan


Olen nuori nainen, alkujaan Tamperelainen. Nykyään asun Toholammilla, kylän laitamilla nauttien maaseudusta ja Keski-Pohjanmaan laakeista maisemista.

Olen kirjoittanut ylioppilaaksi jouluna 2010 Messukylän lukiosta. Lukiossa keskityin opinnoissani viestintälinjaan. Viestintälinjalla opintoni painottuivat valokuvaus, journalismi, verkkosivu ja video -opintoihin. Suoritin myös kuvaamataidon diplomityön, josta sain pistearviona 5 (erinomainen) ja osallistuin Kaarilan koulun käsityöopintoihin, joiden aiheena oli kankaanvärjäys ja painanta tekniikka. Lukion jälkeen jatkoin opiskelua Toholammin maaseutuoppilaitoksen artesaanilinjalla hopeasepäksi. Hopeasepän opinnoista valmistun keväällä 2014.

Minulla ei ole vielä mallistoa, mutta olen avoinna tilaustöille. Joitain koruja löytyy varastosta ja niitä kannattaa kysellä sähköpostitse. Myös tilaustöistä voi sopia. Otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostitse!

Inspiraation töihini saan luonnosta, eläimistä, kulttuureista ja tarinoista. Elämääni kuuluvat nykyisin kissat, hoitohevoset, opinnot, seikkailu ja luonnossa liikkuminen. Harjoittelen aktiivisesti nykyään tulitaiteilua kädentaitojen ja piirtämisen ohella. Tilaisuuden tullen harrastan jousiammuntaa, elävöitän historiaa ja seikkailen kokemuksia hakien. Kiinnostuksen kohteita ovat kulttuurit, kansanperinteet, mytologia, matkailu, historia, luonto, maantiede, taistelulajit, eläimet ja kirjallisuus. Aiemmin aktiivisiin harrastuksiini, mutta ei suinkaan unohduksiin jääneenä, ovat kuuluneet pianonsoitto, capoeira, kombatan sekä muutamien eri kielien kuten venäjän ja japanin opiskelu.

Olen myös mukana järjestämässä Tracon tapahtumaa jo useampana vuotena peräkkäin, sekä Tampereen Leo Club toiminnassa mukana.

EtusivuEsittelyKalenteriSepäntyötTaideValokuvausKäsityötLinkit