Foorumikäytännöt

[kesken]

 

Peliseuranhaku

[kesken]

 

Pelityylit

[kesken]

 

Säännöt

 

Jotta kaikilla olisi pelatessa mukavaa, tarvitaan yhteisiä pelisääntöjä. Sääntöjen termistöt tulevat lähes suoraan englannin kielestä ja jo pelkällä kielitaidolla saattaa kyetä päättelemään niiden merkityksen. Usein samalle säännölle on myös useampia termejä, toiset kotoperäisiä ja toiset ulkomailta lainattuja. Ne lukemalla ja sisäistämällä pelaaminen muuttuu varmasti mukavammaksi niin omalta kuin vastapelaajienkin kantilta. Noudattamalla nettietikettiä pääsee kuitenkin jo pitkälle.

 

Vaikka pelimaailmassa onkin olemassa muutama perussääntö, on silti jokaisella roolipelillä omat uniikit sääntökoukeronsa. Muistathan siis aina lukea pelikohtaiset ohjeistukset ennen liittymistä - ja noudattaa niitä!

[kesken]

 

Erikoispelit

Perinteisten pelityylien lisäksi on olemassa useampia erikoispelejä, jotka vaativat omat pienet esittelynsä. Tässä näet niistä yleisimmät, mutta et välttämättä ainoita. Erikoispelejä kehitellään jatkuvasti lisää ja niiden esiintyminen on hyvinkin paikkakohtaista. Jos olet kuullut uudesta erikoispelistä, ilmoita siitä ihmeessä meille!

[kesken]

 

Eventit ja questit / tapahtumat ja tehtävät

[kesken]

 

Online

Paikalla 4 vierasta ja ei kirjautuneita

Copyright © Roperinki 2015

Go to top