Mitä on tekstipohjainen internetroolipelaaminen?

Mikäli pyörittelet tuota kysymystä mielessäsi tai janoat lisätietoutta aiheesta, olet tullut juuri oikeaan paikkaan!

 

Roperinki tarjoaa oppaan tekstipohjaisiin internetroolipeleihin niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Sivustomme on alati kehittyvä ja pyrimme tarjoamaan tuoreinta tietoa. Haluamme olla lähellä käyttäjäkuntaamme, jotta sisältö vastaisi mahdollisimman monen tarpeisiin. Myös sinä voit siis vaikuttaa siihen, mitä Roperinki sisältää!

 

Terveisin Roperingin ylläpito

Päivitykset

19.8.2016

Roperinki pyörii yhä! Jos olet kiinnostunut projektista, ota yhteyttä niin katsotaan mitä voit tehdä projektin hyväksi.

 

28.3.2016

Sonya ystävällisesti kirjoitti vieraskirjaroolipelaamisesta . Teksti on nyt lisätty kohtaan Roolipelaaminen --> muut muodot. 

Oletko kiinnostunut projektista? Voit yhä laittaa viestiä roperinki[at]varjojenriimu.net osoitteeseen!

 

30.12.2015

Sivut saivat johdannon, roolipelien perusteet sekä historian. 

 

29.12.2015

Roperinki sai ensimmäinen otsikkonsa, kiitos Severin. Kuvaslideriin on suunnitteilla erilaisia tunnelmakuvia roolipelien henkeen sopivasti. Sivuille lisäiltiin myös sanasto ja UKK osio.

 

26.12.2015

Roperinki projekti alkaa edistyä! Sivustomme pohja on lähestulkoon valmis. Olennaisin, eli tekstit kaipaavat vielä työstäjiä.

Roperingin on tarkoitus tarjota yleisluontoista infoa internetin tekstipohjaisesta pelaamisesta, sen kaikista muodoista kuten foorumi, vieraskirja ja chat. Toistaiseksi tiimissämme ei ole erityisemmin vieraskirjapelaajia, jollaisia olisi mukava saada joukkoon. Jos kiinnostuit, saat lisäinfoa minulta, Feniltä, sähköpostitse roperinki[at]varjojenriimu.net tai skypessä löydät Suensyan -nimellä. Yleisluontoisesti vieraskirjaamme voi jo jättää terveisiä myös!

 

 Kaikki projektista kiinnostuneet ovat tervetulleita toteuttamaan Roperinkiä!

 

24.12.2015
Testipäivitys. Sivustoa alettiin rakentaa.

Kirjaudu sisään

Roperinki -projekti

Projekti Charp --> Verkonkutoja --> ROPERINKI
 
Roperinki on infopohjainen sivu, jonka on tarkoitus toimia tekstipohjaisesta roolipelaamisesta kertovana sivuna. Ajatuksena on yhdistää eri roolipelaamisen tyylejä ja tuoda harrastajia yhteen, sekä luoda hyvä tietopohja harrastuksesta kiinnostuneelle - tietysti myös kaventaa kuilua eri ropetus tyylien välillä.
 
Tiimiin ovat tervetulleet kaikki kiinnostuneet ja tekstipohjaisesta roolipelaamisesta kiinnostuneet. Ota yhteyttä osallistuaksesi kehitykseen!
 
Lisätietoja:
  • Yhteyshenkilö: Fen
    • Skype: Suensyan
    • Sähköposti: fen[at]varjojenriimu.net

Online

Paikalla 19 vierasta ja ei kirjautuneita

Copyright © Roperinki 2015

Go to top