Aikajana

Tapahtuma-aika Kohderyhmä Tapahtuman luonne
Marraskuu 1991 Mortnoir klaani Klaanin synty
Klaanin perustivat sen ajan kaksi nuorta velhoa, Eter Camage ja Jerome Calitri. He olivat löytäneet mustan magian viehtymyksen ja oikukkaat polut.
Kesäkuu 1995 Mortnoir klaani Cernel perustetaan
Klaanin joukkoon on liittynyt jäseniä jo kymmeniä. Cernel, kuoleman kehto, perustetaan ja avataan klaanin käyttöön pimeyden keskittymänä.
Syyskuu 1996 Pohjois kilta Killan synty
Taikamaailman oikeudenjanoiset velhot ja noidat luovat vastapainon klaanin aiheuttamille tuhoille, pyrkimyksenään suojata taikayhteisöä klaanin vaikutteilta ja alati kasvavalta pimeydeltä.
Tammikuu 1998 Hyljätyt Hyljättyjen synty
Killan nostettua päätään ja alettuaan radikaalisti torjumaan pimeydenvelhojen toimia tunsivat olennot olonsa turvattomiksi. Darian Corla, valkea ja vanha demoni tarjosi näille suojapaikan neutraalilta maaperältä.
Elokuu 2007 Hyljätyt ja klaani Hyljättyjen ja klaanin yhteistyö
Hyljätyt päätyivät pian ahtaalle ajetuksi yhteisöksi sitten perustamisensa. Olennot lyöttäytyivät yhteen klaanin kanssa taistellakseen olemassaolostaan.
Helmikuu 2010 Kaikki Taikamaailman romahtaminen
Killan ja klaanin väliset kiistat kärjistyivät vakaviksi hyljättyjen olentojen käännyttyä klaanin puoleen. Osapuolten yhteenotto tapahtui Lontoossa, Viistokujalla, jossa taikamaailman suojamuurien tasapaino järkkyi. Tapahtui peruuttamaton ja useimpien mielestä anteeksiantamaton tapahtuma, joka kirjattiin historiankirjoihin yhtenä merkittävimmistä tapahtumista. Taikamaailman suojamuurit särkyivät ja taikuuden ja olentojen läsnäolo paljastui jästeille.
Lokakuu 2011 Mortnoir klaani Klaani murtuu
Klaanin johtaja Eter menehtyy oletettavasti Aurori Muireadhack Fitzgeraldin kiroukseen. Klaani on nujerrettu ja jäsenet hajaantuvat kuultuaan uutiset. Velhomaailman aikakausi pimeyden voimien alla päättyy ja taikamaailman parantuminen voi hiljalleen alkaa.
Maaliskuu 2012 Order of Cygnus Cygnuksen perustaminen
Ajatus Cygnuksesta lähti liikkeelle, kun kolme velhoa ja noita eivät enää jaksaneet seurata sivusta velhomaailman sortumista. Asialle piti tehdä jotain. Neljä taikovaa perusti Order of Cygnuksen, jonka keskeisiin arvoihin kuuluvat olentovastaisuus, perinteikkyys sekä kunnioitus puhdasverisyyttä kohtaan. Cygnus taistelee taikamaailman romahtamista ja puhdasverisen veren likaamista vastaan.
Tammikuu 2014 Israfilin ihmissusilauma Lauma saapuu Hurmelähteen alueelle
Systemaattiset olentojen vainoamiset ja metsästäjien liikehdinnät saivat vanhan ihmissusilauman rippeet vaeltamaan kauemmas kotimannuiltaan Nymerian johdolla. Israfilin lauma perustettiin Hurmelähteen tuntumaan hylätylle huvilalle, jonne on toivotettu sittemmin kaikki ihmissudet tervetulleiksi.
Huhtikuu 2014 Kaikki Uusi taikaministeri
Entisen taikaministerin, Leroy Dekleanin, kadottua mystisesti, hänen tilalleen valittiin pitkän uran taikaministeriön taikalakivirastossa tehnyt Victor Gaznayev. Gaznayevin valtaannousun myötä pyritään keskittymään tarkemmin erityisesti olentoihin liittyviin säädöksiin, erityisesti ihmissusien rekisteröintiin.
Syyskuu 2014 Kulovalkea Metsästäjät kokoontuvat
Tylyahon ja Hurmelähteen lähialueella ilmentyneet runsaat ihmissusihavainnot havahduttivat joukon metsästäjiä. He katsoivat aiheekseen toimia kyläläisten turvaamiseksi. Päämaja perustettiin Hurmurillan tavernaan, jota pyörittää vanha ja eläkkeelle jäänyt metsästäjä Medra Raghailligh. Metsästäjät koostuvat henkilöistä, joilla on yhteinen tavoite, hillitä ihmissusia ja kitkeä niiden levittämää puremaa sekä suojella asukkaita täydenkuun hirviöiltä.
Huhtikuu 2016 Tylypahka Koulukuri tiukentuu
Huhtikuussa 2016 taikaministeri ja muu hallintohenkilökunta sekä Velhojen Neuvoston Brittijaosto on yksissä tuumin kokenut tarpeelliseksi puuttua Tylypahkan viime aikoina ilmentyneeseen, ponnettomaan toimintaan. Tästä lähtien professoreilla on oikeus ja velvollisuus rangaista oppilaita kurittomuudesta. Kurinpitomenetelmät eivät ole kuitenkaan keskiaikaisia, eikä taikaministeriö suosittele esimerkiksi peukaloruuvien käyttöä, mutta esimerkiksi lievät kuritustoimenpiteet joko suoraan tai välillisesti ovat hyväksyttyjä. Tylypahkan henkilökunnan on hyvä tiedostaa, että rikkomuksista pitää rankaista asianmukaisella tavalla. Oppilaat ovat ensisijaisesti oppimassa, eivätkä häiritsemässä muiden työskentelyä.

Saaga

Pahka on elänyt pitkän aikaa ja paljon on ehtinyt tapahtua. Tässä on kappale historiaa. Ota hyvä asento ja istahda lukemaan. Kenties sinunkin tekosi voi vielä näkyä tarinoissa. Saaga ei ole pakollinen info liittyjälle, mutta Pelinjohto suosittele tarinan silmäilyä.

Suuret tarinat kertovat aina sankareista, jotka peittoavat hirviöitä. Meidän tarinamme elävät toisenlaista elämää.

Romanian syrjäisillä seuduilla heräsi kuolleeksi oletettu demoni, legendaarinen Darianin. Toisin kuin edeltäjänsä, tämä oli hyvää tahtova ja suojansa kaikille sitä kaipaaville tarjoava. Darian sytytti ryhmittymän nimeltä Hyljätyt eloon kamppailemaan kaikkien rotujen puolesta. Samaan aikaan Mortoir-klaani valtasi alaa pimeämmän taikuuden harjoittajien keskuudessa Britanniassa. Huhut tuon ryhmittymän aikeista olivat huolestuttavia ja tätä vastaan nousi varuillaan Kilta.

Kaikki kolme voimakasta ryhmittymää välttelivät suurempia yhteydenottoja, kunnes Kilta päätti tehdä seuraavan siirtonsa kohti turvallisempaa taikayhteisöä. Kilta surmasi suuren määrän ihmissusia, vampyyreitä ja muita olentoja Hyljättyjen yhteisössä. Darian vannoi kostoa ja haki kumppanuutta Klaanin Eter Camagelta, joka tunnettiin ymmärryksestä olentoja kohtaan. Kiltalaisille asetettiin ansa, joka johti aikamme yhteen suurimpiin verilöylyihin. Taistelu oli valtaisi ja killan johtaja, aikansa suurin velho Seth Leonidas Orgod kohtasi kuolettavan kohtalonsa klaanin käsissä.

Taistelun jälkeen joukot vetäytyvät nuolemaan haavojaan. Kilta oli kokenut kovimman kohtalon. Useat koittivat toeta järkytyksestä, jotkut solmivat rikkomattomia lupauksia ja lukemattomat surivat menetettyjä. Klaanille tämä oli riemun aikaa ja selvä voimistumisen merkki. Kaiken kärsimyksen aiheuttama epäluulo tuhosi kuitenkin ajan kanssa Hyljätyt. Darian käski suojattiensa hajaantua ja etsiä oman paikkansa itse maailmasta. Jotkut pysyivät klaanin riveissä. Ei enää ollut, kuin nuo kaksi puolta ja kasvava katkeruus toisia kohtaan.

"Siitä sodasta puhutaan pitkään. Sen päättyminen mullisti kaikkien elämän. Ei vain meidän taikamaailman, vaan sananmukaisesti kaikkien. Olimme luulleet pimeän ajan tulleen Mortnoir-klaanin mukana, mutta olimme väärässä. Se oli ollut vain myrskyn alkusoitto ja pimeys oli nyt oikeasti vallannut maailman."
      -Taikakausien nykyhistoria

Kevät tuo uutta aina tullessaan. Kevät sai myös klaanin johtajan toimimaan. Kilta oli kaadettava lopullisesti. Viimeinen sota, jonka näyttämöksi Viistokuja valittiin. Klaani halusi näyttää kaikille, kuinka heidän vallan aikansa oli tullut. Klaanilaisia kokoontui valekokoukseen Vuotavaan Noidankattilaan. Kiltalaiset ilmestyivät paikalle ja taistelu alkoi. Lisää joukkoja saapui ja taistelu levisi kaduille. Ihmiset pakenivat kauhuissaan pois tieltä etsien perheitään kaaoksesta.

Irvetan edustalla viimein kohtasivat Klaanin Immortal Eter ja Killan Magister Hideo. Sen piti olla ratkaiseva isku ja lopettava kaksintaistelu. Kumpikin tiesi, että tässä taisteltiin nyt hengestä ja taikamaailman kohtalosta. Taistelusta tuli uuvuttava ja kumpikin sai aikaan tuhoa. Aikansa mahtavimmat velhot eivät luovuttaneet aatteestaan tiimaakaan. Taikasauvat kohosivat savun ja kaaoksen keskellä. Valtava energia latautui ja lopulta pääsi vapaaksi. Se aiheutti kuitenkin jonkin heräämisen. Jonkin muinaisen voiman, jonka tasapaino oli vakavasti häiriintynyt. Kummankaan taistelijan loitsu ei osunut, vaan räjähdys värisytti maata kaikkien jalkojen alla.

Aika tuntui hetkeksi seisahtuneen ja jokainen taikuutta omaava alkoi tuntea jotain hyvin outoa. Kuin taikuus olisi muuttunut olevaksi ja se kipinöisi. Lopulta voima ei jaksanut enää. Viistokujalta lähti sykäyksittäin puhdasta voimaa ympäristöön. Se romahdutti taloja, paiskasi ihmiset nurin, mursi taikuuden pesät. Kun vavahtelu loppui, kaikki ei ollut kunnossa. Velhot näkivät kuinka Lontoon yllä lensi lohikäärme. Kaikkein suurimman kauhun aiheutui velhoille, kun he tajusivat taikamaailman suojien murtuneen. Taikamaailma oli paljastunut jästeille.

Viisto- ja Iskunkiertokuja olivat raunioina. Cernel -klaanilaisten päämaja ja Unido - kiltalaisten koti murentuivat paikoilleen. Lähes kaikki entinen oli muuttunut täysin. Oli kuitenkin myös paikkoja, kuten Tylypahka, jotka olivat säilyneet vähillä vahingoilla kenties vielä vahvemman taikuutensa ansiosta. Tähän päättyi surullinen klaanin ja killan ajanjakso. Uusiaika oli kuitenkin nyt läsnä ja uusia ryhmittymiä syntyy. Maailma ei ole vakaa ja muuttumaton. Tarina on tehty jatkettavaksi.


Uusimpia juonitapahtumia saat helposti seurattua Pahkan 'pelisuunnittelu' -alueelta, joka sijaitsee foorumilla. Myös sinä voit olla luomassa sellaisia. Nykyiset suuremmat pelisuunnitelmat ja juonikoukerot löytyvät pääsivujen osiosta "Juoni".


Top