Israfil

Täydenkuun kohotessa taivaalle kohosi susien hengitys vienona utuna yöhön. Yhtenäinen ilo laumasta ja sen hyvinvoinnista toi sudet toistensa lähelle. Ensimmäinen aloitti laulunsa yölle, johon muut yhtyivät valaen laumaa yhtenäiseksi. Metsästys julistettiin alkavaksi. Velhot kohtaisivat seuraavan täydenkuun toisin silmin.

Huomio!

Israfilin ihmissusilauma tulee tulevaisuudessa tuhoutumaan ja Israfil Manor palamaan maan tasalle ja jäämään raunioiksi, joten lauman tulevaisuutta silmällä pitäen ei kannata luoda hahmoa sen varaan. Ihmissusille on tulossa vastaisuudessa uutta juonta, sekä turvapaikkaa, josta keskustellaan tällä hetkellä foorumilla.

Yleisesti

Israfil on vähälukuinen ihmissusilauma, perheyhteisö ja majailee Israfil Manorissa. Laumassa on avoimia arvoasemia tarjolla aktiivisille hahmoille. Joitakin hahmoja tulee olemaan tarjolla ns. valmiilla pohjalla hahmovälitykseen. Uusia arvoasemia saa myös ehdottaa ja tarjota. Lauman keskinäiset suhteet tulevat toivottavasti olemaan sen verran tiiviit, että suunnilleen kaikki laumalaiset tuntevat toisensa jollain tapaa - edes nimeltä. Laumalaisen on mahdollista majoittua pysyvästi tai väliaikaisesti Israfil Manoriin.

Laumaan liittyminen

Laumaan otetaan jatkuvasti jäseniä. Jäseneksi voi kirjoittaa tulevan hahmon tai järjestää ihmissusi hahmonsa liitettäväksi laumaan. Vastaavasti surkkeja ja velhoja voidaan myös purra ja liittää laumaan. Tarjolla on elämänkäänteitä, laumaelämää, villejä öitä ja tarinoita.

Tavat

Lauma on pienikokoinen. Tärkeimmät lauman henkilöt majailevat Israfil Manorissa. Kaikki laumanjäsenet ovat tervetulleita majailemaan saman katon alle, kunhan huolehtivat omasta ravinnostaan ja pitävät paikat siistinä.

Yleistä järjestelyä on aiheuttanut lauman toistuva joka kuukautinen yhteinen tapahtuma, pedon kuu. Pedon kuun aikaan täysikuu on täydellisimmilllään ja jokaisen ihmissuden mielen täyttää raivoisa metsästyksen tunne. Nymeria johtaa kuukausittain lähes poikkeuksetta laumansa jahtiin.

Hierarkia

Laumalla on arvojärjestys, jota tyypillisen susilauman mukaan noudatetaan. Arvojärjestyksessä voi kohota hahmon luottamuksen kasvun myötä ja tekojen, joista on merkittävää etua laumalle. Käytännössä myös pelaajan aktiivisuus huomioidaan. Kukin laumalainen kantaa mukanaan riimua, joka on kaiverrettu luuhun, puuhun tai muuhun materiaaliin. Se voi olla kaulariipus, korvakoru, rannekoru, mikä vain. Riimun tulee kuitenkin olla näkyvissä ja se tulee paljastaa laumalaisille riimua kätkemättä.
---> Lauman jäsenet

Kuri

Ihmissusilla ei ole varaa menettää veriveljiään, eikä liioin rähinöidä keskenään lauman pienuuden vuoksi ja moni laumalleen uskollinen tiedostaa tämän. Varkaudet ja muut rikokset ovat vähäisiä, mutta eivät olemattomia. Rikoksista rangaistaan polttomerkinnällä käsiin, kasvoihin, kaulaan. Merkintä on oltava niin että se näkyy. Mitä suurempi rikos, sitä laajempi häpeämerkki. Häpeämerkin piilottelua ei myöskään katsota hyvällä, yleinen avoimuus lauman kesken on kunnia asia.

Ominaisuudet

Laumalaisen maine

Täydennetään myöhemmin.

Suhde Kulovalkeaan

Täydennetään myöhemmin.
Top